Over ons

Marcel IJzelenberg

Nancy Dijkers

Wie zijn wij?

Marnan is een klein, informeel administratie- en belastingadvieskantoor dat in 1994 is opgericht door Marcel IJzelenberg en Nancy Dijkers.

Ons beproefde concept is sindsdien niet veranderd: het kantoor aan huis, het geven van ongevraagde adviezen en het meedenken, niet alleen van 9.00 tot 17.00 maar ook ’s avonds en in het weekend.

Wij kunnen putten uit jarenlange ervaring verkregen bij accountantskantoren en financiële afdelingen van grote en kleine ondernemingen. Hierdoor weten wij precies wat een ondernemer of particulier van zijn 'belastingadviseur / boekhouder' verlangt. Wij kunnen in korte tijd uw bestaande boekhouding overnemen of de startende ondernemer adviseren hoe deze in te richten. Onze doelstelling is om iedere klant zoveel mogelijk te ontzorgen waarbij er alleen periodiek gegevens hoeven te worden aangeleverd. Deze volledige uitbesteding brengt vele voordelen met zich mee.

Wij streven ernaar een prettige en persoonlijk relatie op te bouwen in een informele sfeer. U bent bij ons geen nummer maar de spreekwoordelijke ‘koning’ waarbij wij streven om u op uw wenken te bedienen.

Spreekt dit u aan, neem dan contact op om u nader te laten informeren over onze werkwijze en persoonlijk kennis te maken; een oriënterend kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

U kunt ons vinden met behulp van de kaart op de Contact pagina.Wie zijn wij

Tarieven