Wie zijn wij?

Over ons

Marnan is een klein, persoonlijk administratie- en belastingadvieskantoor in Den Haag dat in 1994 is opgericht door Marcel IJzelenberg. Het concept is sindsdien niet veranderd: het kantoor aan huis, geven van ongevraagd advies en het meedenken. Niet alleen van 9.00 tot 17.00, maar ook ’s avonds en in het weekend.

Wij putten uit jarenlange ervaring, verkregen bij accountantskantoren en financiële afdelingen van grote en kleine ondernemingen. Hierdoor weten we precies wat u als ondernemer of particulier verlangt van een ‘belastingadviseur / boekhouder’.

In korte tijd willen wij u als klant zo goed mogelijk leren kennen, waarna we uw bestaande boekhouding kunnen overnemen of u als starter kunnen adviseren. Onze doelstelling is om iedere klant zoveel mogelijk te ontzorgen, waarbij er alleen periodiek gegevens aangeleverd hoeven worden.

Wij streven ernaar een prettige en persoonlijk relatie op te bouwen in een informele sfeer. U bent bij ons geen nummer maar de spreekwoordelijke ‘koning’, waarbij we trachten om u op uw wenken te bedienen.

Marnan in het kort

  • Informeel en persoonlijk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Flexibel en altijd bereikbaar
  • De klant is koning
  • Geen zorgen meer voor u
https://marnan.nl/wp-content/uploads/2022/03/Marnan_Digitaal_Klein-1-e1648643502925.jpg
CHIEF EXECUTIVE

Marcel IJzelenberg

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets.
CHIEF EXECUTIVE

Nancy Dijkers

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets.

Arina Lakerveld
2022-02-08

Als je zoekt naar een administratie kantoor waar klantvriendelijkheid nog vanzelfsprekend is en waar naast, hun uitstekende vaardigheden en service, er ook nog met je meegedacht wordt om je bedrijf naar een hoger level te tillen, dan ben je bij Marnan op je de juiste plek!

Victor Schalkwijk
2022-01-27

Ik ben erg tevreden over de kundigheid en betrokkenheid van Marcel!
Bovendien is hij altijd positief gestemd.
Kortom: een erg fijne en benaderbare boekhouder die ik van harte aanbeveel!

Dennis Van Veen
2021-07-27

Is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op belastinggebied. Reageert snel en legt zaken helder uit.

Raffaele Magaldi
2021-04-01

We have been counting on Marnan for our tax administration for a few years already and their dedication has always been outstanding. They are efficient, patient and friendly, but also highly professional. Totally recommended.

Robert Koetsier
2021-03-29

Marcel ken ik al jaren en hij is zeer scherp, snel en constructief. Als ondernemer wil ik mij bezig houden met mijn business en niet met administratie en fiscale zaken, en die zijn bij Marnan in hele goede handen!

Christa Bergmann
2020-09-08

Sinds 2 jaar verzorgt Marcel IJzelenberg mijn administratie tbv mijn eigen bedrijf (ZZP).
Niets is fijner dan volledig te kunnen bouwen en vertrouwen op een administratiekantoor die alles uit handen neemt mbt mijn bedrijfsadministratie! Voor mij is dat een verademing.
Marcel denkt mee, is deskundig, goed bereikbaar en legt het graag nóg een keer uit!

Victor Dragan
2020-09-04

Marcel is always responsive, professional and helpful. We have been collaborating for 2 years and everytime I needed advice he was able to redirect me in the right direction. I really recommend Marnan for private and business tax administration.

Hans De Roos
2019-03-19

Inmiddels al weer vele jaren bij Marnan administratie kantoor. Nog steeds zeer tevreden dus kunnen er voor mijn bedrijf en persoonlijke boekhouding nog vele jaren volgen.

Henk Bonte
2019-03-19

Marnan Administratie is een topbedrijf, heeft mij jaren geleden zeer goed geholpen om de fouten van mijn vorige adviseur weer goed te maken. Ben daarna ook niet meer weggegaan, zeer tevreden.

Happy People Better Business
2019-01-23

Marnan heeft mij vanaf het begin van het opzetten van mijn bedrijf in 2015 naar alle tevredenheid en op een professionele manier geadviseerd (bijvoorbeeld over rechtsvorm) en ondersteund bij btw- en belastingaangiftes.
Goede ondersteuning en uitleg, snelle reactie op vragen en flexibel in het aanpassen van de dienstverlening als daar behoefte aan was. Erg fijn om ontlast te worden op administratieve en belastingzaken zodat ik me volledig op mijn business kan richten.

See all reviews

Adres
Marnan Administratie en belastingadvieskantoor
Eendenbrink 25
2492 PE Den Haag
Nederland
Bel ons
Tel: (+31) (0)70-4444724
mail ons
info@marnan.nl